Nieuw boek van : AmsterdamseGrachtenHuizen.info

De Herengracht en de Keizersgracht rond 1768 en nu

Nu voorintekening voor 34,95 EUR, 1 september in huis! Na 1 september kost het 39,95 EUR

De Herengracht en de Keizersgracht, twee van Amsterdams mooisten, zijn in dit boek op een unieke manier te zien en beleven. Foto’s van de gevels geven een mooi beeld van de huidige gevels. Op de tekeningen van Casper Philips uit 1768, die eronder geplaatst zijn, is te zien hoe het was. Er is veel verloren gegaan, maar vooral veel bewaard gebleven. Laat u verleiden om op deze manier nader kennis te maken met Amsterdam: zittend in een stoel met het boek op schoot of dwalend langs de gracht en de extra informatie van het boek.
Maak gebruik van de QR codes om via deze website tot op huisnummer extra informatie te krijgen over het pand en zijn bewoners. Veel plezier met deze hernieuwde kennismaking met de grachten.

 

En er is een stukje uit het boek in te zien. Als u hierop klikt kunt u een stuk uit het naar uw PC halen en inkijken met een PDF Reader. Hiernaast staat de voorzijde van het boek, wat ook als een indruk geeft.

 

Via de knop bestellen kunt u al een exemplaar bestellen tegen de intekenprijs van 34,95 eur. Op 1 september komt het boek uit en wordt de winkelprijs 39,95 eur. U kunt het boek dan in elke boekwinkel verkrijgen.

 

Algemene gegevens boek

Soort boek

Gebonden met harde kaft

Titel

AmsterdamseGrachtenHuizen.info

Ondertitel

de Herengracht en de Keizersgracht rond 1768 en nu

Aantal pagina's

168

ISBN nummer

978-94-92733-00-9

Verkrijgbaar

1 september 2017