Nieuw boek van : AmsterdamseGrachtenHuizen.info

the Herengracht and Keizersgracht around 1768 and now

Voor € 29,95 op de site te bestellen.

Er is ook een Nederlandse versie te koop.

De Herengracht en de Keizersgracht, twee van Amsterdams mooisten, zijn in dit boek op een unieke manier te zien en beleven. Foto’s van de gevels geven een mooi beeld van de huidige gevels. Op de tekeningen van Casper Philips uit 1768, die eronder geplaatst zijn, is te zien hoe het was. Er is veel verloren gegaan, maar vooral veel bewaard gebleven. Laat u verleiden om op deze manier nader kennis te maken met Amsterdam: zittend in een stoel met het boek op schoot of dwalend langs de gracht en de extra informatie van het boek.
Maak gebruik van de QR codes om via deze website tot op huisnummer extra informatie te krijgen over het pand en zijn bewoners. Veel plezier met deze hernieuwde kennismaking met de grachten.

 

En er is een stukje uit het boek in te zien. Als u hierop klikt kunt u een stuk uit het naar uw PC halen en inkijken met een PDF Reader. Hiernaast staat de voorzijde van het boek, wat ook als een indruk geeft.

 

Via de knop bestellen kunt u een exemplaar bestellen voor € 29,95. Als u het hier besteld, steunt u ook het onderhoud en de uitbouw van de site. U kunt het boek ook in elke boekwinkel verkrijgen.

 

Algemene gegevens boek

Soort boek

Gebonden met harde kaft

Titel

the Herengracht and Keizersgracht around 1768 and now

Ondertitel

AmsterdamseGrachtenHuizen.info

Aantal pagina's

168

ISBN nummer

978-94-92733-01-6

Verkrijgbaar

15 september 2017